luni, 22 octombrie 2007

Victorie cu dedicatie


O victorie ramane o victorie, indiferent cum a fost obtinuta. De o victorie avea nevoie echipa bihoreana pentru a trece de perioada "mai putin fasta" pe care a traversat-o si pentru a aborda partidele viitoare cu mai multa incredere. Chiar daca jocul nu a fost unul extraordinar, in final cele doua puncte extrem de pretioase au ramas la Oradea, asa cum era de altfel normal.
Vineri dup-amiaza, la Arena "Antonio Alexe" din Oradea a avut loc intalnirea din cadrul etapei a VI-a Ligii Nationale de handbal masculin, CSM D&C Oradea primind vizita celor de la Romvag Caracal.
In mod normal gazdele porneau ca favorite si, asa cum anuntau si "calculele hartiei, au reusit un succes la limita, dar pe deplin meritat, scor 26-24 (12-13).
Gazdele au inceput foarte bine si dupa mai putin de zece minute de joc aveau deja patru goluri avans pe tabela de marcaj, scor 5-1. A urmat o relaxare a jucatorilor care le-a permis vizitatorilor sa "reintre in meci" si sa preia conducerea pana la finalul primului mitan.
Cu toate ca au reusit reechilibrarea partidei, oradenii nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor.
Desi uneori au lasat impresia ca se pot distanta la o diferenta mult mai mare, oradenii au jucat fara a forta prea tare. Probabil ca si oboseala acumulata in ultima perioada si-a spus cuvantul, asta in conditiile in care jocul unor handbalisti de la care se asteapta mai mult a lasat de dorit.
Avand in vedere faptul ca intalneau un adversar care nu a obtinut nici un punct in acest campionat, tehnicianul local a apelat la serviciile unor jucatori ca Telehuz sau Dojcinovic. Din pacate ambii au avut evolutii modeste.
In ciuda faptului ca are o varsta destul de inaintata pentru a mai face performanta in handbalul masculin romanesc, Iulian Alexandru ramane unul dintre cei mai constanti si productivi jucatori ai gruparii locale.
Ingrijorator in acest meci a fost faptul ca mai bine de sapte minute in prima repriza si noua minute in a doua handbalistii oradeni nu au reusit sa marcheze niciun gol, ceea ce in fata unui alt adversar le-ar putea fi fatal.
Imediat dupa finalul partidei, Adrian Rus, antrenorul principal al gazdelor, avea sa declare ca victoria a fost dedicata lui Ioan Alexandrescu, unul dintre cei mai importanti oameni de sport din Bihor, decedat in urma cu putin timp.
Azi 22.10.2007 (Lucian Popa)

Sursa Bihon

Niciun comentariu: